Privacy and Cookies

Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan sovellettavien tietosuojasta ja yksityisyydensuojasta annettujen lakien mukaisesti Gunnebo AB nimistä yritystä ("Gunnebo", "me"), ja sen rekisteröityjä toimistoja osoitteessa Johan på Gårdas Gata 7, 402 26 Gothenburg, Sweden, Rekisterinpitäjä on vastuussa keräämistään, käyttämistään ja hallinnoimistaan henkilötiedoista tämän Tietosuojakäytännön ("Käytännön") mukaisesti.

Gunnebo pitää tietojesi suojaamista tärkeänä. Olemme sitoutuneet suojaamaan Gunnebon saamia henkilötietoja, on kyse sitten henkilöistä, joiden kanssa hoidamme liiketoimia, verkkosivujemme vierailijoista tai käyttäjistä tai muista. Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön. 

Tämä Käytäntö selittää, mitä Henkilötietoja keräämme, miten niitä käytämme ja hallitsemme ja mitä oikeuksia sinulla on Henkilötietoihisi. Ennen kuin annat meille Henkilötietojasi tai käyt verkkosivuillamme, sinun tulee lukea tämä Käytäntö kokonaan ja varmistaa, että hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Huomaa, että verkkosivumme saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivuille. Tämä Käytäntö ei koske kolmannen osapuolen verkkosivuja ja suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi verkkosivun yksityisyys- ja turvallisuuskäytännöt. Olemme vastuussa ainoastaan itse keräämiämme tietojen yksityisyydestä ja turvallisuudesta, emmekä hallinnoi minkään kolmannen osapuolen toimia tietojasi koskien.

Alla olevassa sanastossa selitetään tässä käytännössä käytetyt termit.

Kenen Henkilötietoja keräämme?

Gunnebo kerää Henkilötietoja monilta liiketoimintaamme liittyviltä henkilöiltä, mukaan lukien:

  • tavarantoimittajat, asiakkaat ja muut liikekumppanit
  • urakoitsijat
  • verkkosivujemme käyttäjät
  • henkilöt, jotka ottavat yhteyttä meihin muilla tavoin
  • työnhakijat.

Miten keräämme Henkilötietoja

Saamme Henkilötietoja, jotka tietoisesti ja vapaaehtoisesti annat meille verkossa tai muutoin. Keräämme Henkilötietoja, kun:

  • käyt verkkosivuillamme ja/tai täytät jonkin verkkolomakkeistamme
  • otat yhteyttä asiakaspalveluumme tai pyydät meiltä tietoa jollain muulla tavoin
  • käyt tiloissamme
  • teet meiltä tilauksen
  • viestit kanssamme sosiaalisilla sivustoilla, kolmansien osapuolten sovelluksissa tai vastaavissa teknologioissa
  • tilaat blogimme, uutiskirjeemme, sähköpostimme
  • käyt näyttelyssä myyntipisteessämme.

Saatamme myös kerätä tietoa, jonka olemme saaneet kolmansilta osapuolilta, esimerkiksi kun käytät muita verkkosivuja, joilla toimimme tai kolmansilta osapuolilta kuten alihankkijoilta.

Mitä Henkilötietoja keräämme

Gunnebo voi kerätä liiketoimintayhteyksissä Henkilötietojasi, kuten nimesi, sukupuolesi, tittelisi, valokuvasi, sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi tai muita yhteystietoja, tietoja liiketoimistasi tai muista harrastuksista, keskusteluista kanssasi (mukaan lukien muistiinpanot kokouksista), Gunnebon tuotteista tai palveluista, jotka olemme sinulle tarjonneet tai joista saatat olla kiinnostunut sekä talous- ja maksutietoja.

Kun käytät verkkosivujamme, keräämme tiettyjä vakiotietoja, jotka selaimesi lähettää verkkosivuillemme. Tämä sisältää tekniset tiedot, kuten IP-osoite, selaimen tyyppi, käyttöjärjestelmä, kieli, aikavyöhykeasetukset, hakuajat, maa ja muut liittyvät verkkosivuosoitteet.

Tarkoitukset, joihin käsittelemme Henkilötietojasi

Käsittelemme Henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • tarjotaksemme sinulle tietoa, tuotteita tai palveluita, jotka olet tilannut
  • ilmoittaaksemme sinulle palveluihin liittyvistä muutoksista ja tarjotaksemme sinulle tietoa samantyyppisistä tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua
  • tarjotaksemme sinulle tietoa markkina-alueesi ympäristöstä, tapahtumista, tuotelanseerauksista
  • keskustellaksemme sinun ja kolmansien osapuolten kanssa
  • hallitaksemme verkkosivujamme ja parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme
  • analysoidaksemme verkkosivujemme käyttöä
  • noudattaaksemme voimassa olevia lakeja ja sääntöjä
  • muihin liiketoimintaan liittyviin tarkoituksiin, mukaan lukien sopimusneuvottelut ja sopimusten solmiminen, tilien ja rekisterien hallinta, yhteiskuntavastuuseen liittyvän toiminnan tukeminen, lain -tai säännöstenmukainen tutkinta tai sisäinen tutkinta tai velkojen hoito.

Rekrytointi

Kun haet työtehtävää verkkosivuillamme tai muuta kautta, keräämme sinusta myös muita Henkilötietoja, kuten tietoja pätevyydestäsi, työhistoriastasi, kolmansien osapuolten suosituksista ja haastattelumuistiinpanoista. Saatamme kysyä sinulta myös muita tietoja, esimerkiksi harrastuksistasi sekä millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Kaikki Gunnebolle antamasi Henkilötiedot avoimeen työtehtävään liittyen käsitellään Rekrytointiselosteen mukaisesti.

Laillinen perusta, miksi Gunnebo käsittelee henkilötietojasi

Noudattaakseen tietosuojalakeja Gunnebon tulee esittää laillinen perusta Henkilötietojesi käsittelylle. Keräämme ja käytämme henkilötietojasi yllä kuvatun mukaisesti ja yllä kuvattuihin tarkoituksiin. Se, miten Gunnebo käsittelee Henkilötietojasi perustuu yleensä yhteen seuraavista laillisista perusteista:

  • suostumuksesi
  • sellaisen sopimuksen täyttäminen, jonka olemme solmineet sinun tai muiden henkilöiden kanssa
  • Gunnebon ja kolmansien osapuolten lailliset liiketoiminnan kiinnostukset
  • laillisten velvoitteiden noudattaminen.

Kenelle jaamme Henkilötietojasi

Gunnebo voi jakaa Henkilötietojasi yrityksen työntekijöille, jotka tarvitsevat tietoja liiketoiminallisiin tai laillisiin tarkoituksiin, esimerkiksi voidaksemme toteuttaa hallinnollisia toimia kuten laskutusta, tai ohjata lähettämäsi tiedot Gunnebossa oikealle osastolle.

Voimme jakaa Henkilötietosi kolmansille osapuolille mukaan lukien viranomaiset, Gunnebon neuvonantajat, IT-palveluiden tarjoajat ja kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat pyytämiäsi palveluita, suojataksemme immateriaalioikeuksia materiaaleista, jotka ovat saatana Gunnebon verkkosivuilla, pyytääksemme lakineuvoja tai muita neuvoja, vastataksemme lainmukaiseen pyyntöön tai täyttääksemme lailliset velvoitteet ja toteuttaaksemme Gunnebon verkkosivujen Käyttöehtoja.

Voimme jakaa Henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kun myymme, ostamme tai yhdistämme liiketoimia tai omaisuutta, mukaan lukien tällaisen liiketoimen tai omaisuuden mahdollinen myyjä tai ostaja.

Koska Gunnebo toimii maailmanlaajuisesti, voimme jakaa meille antamiasi Henkilötietoja jollekin Gunnebon alaiselle toimijalle ympäri maailmaa. Näiden toimijoiden edellytetään säilyttävän tietosi luottamuksellisina ja heitä kielletään käyttämästä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tässä käytännössä on esitetty.

Voimme jatkossa antaa käyttäjille luvan jakaa kommentteja, työpaikkoja, työtodistuksia ja muita tietoja. Jos päätät lähettää tällaista tietoa meille, meille lähettämäsi tiedot voivat olla yleisesti käytettävissä. Antamiasi tietoja voivat lukea ja kerätä ja käyttää muut niihin käsiksi pääsevät henkilöt.

Lopuksi voimme jakaa Henkilötietoja sisältämätöntä tietoa kolmansille osapuolille, joita ei yllä mainittu. Kun teemme näin, voimme ryhmitellä tiedot tai tehdä ne tunnistamattomiksi, jotta kolmas osapuoli ei pysty yhdistämään tietoja sinuun, tietokoneeseesi tai laitteeseesi. Ryhmittely tarkoittaa, että yhdistämme monien ihmisten ei-henkilökohtaiset tiedot, jotta tiedot eivät liity kehenkään yksittäiseen ihmiseen. Anonymisointi tarkoittaa, että pyrimme poistamaan tai muuttamaan tiedoista tiettyjä osia, jotka voidaan yhdistää yksittäisen henkilön tietoihin.

Henkilötietojen siirto

Huomaa, että henkilö, jolle Gunnebo saattaa siirtää Henkilötietojasi tämän käytännön mukaisesti, saattaa olla toisessa maassa, ja kyseisessä maassa saattaa olla löyhemmät tietosuojavaatimukset kuin kotimaassasi. Hyväksymällä tämän käytännön hyväksyt, että Henkilötietojasi voidaan siirtää kotimaasi ulkopuolelle.

Kun siirrämme henkilötietojasi kotimaasi ulkopuolelle, noudatamme lain vaatimia vaiheita varmistaaksemme, että turvatoimet ovat riittävät, jotta Henkilötietosi olisivat turvassa ja että niitä käsitellään tämän käytännön mukaisesti. Jos olet ETA:n tai Ison-Britannian alueella, voit pyytää kopion turvatoimista, jotka olemme toteuttaneet suojataksemme Henkilötietojasi ja yksityisyyden suojasi oikeuksia näissä olosuhteissa. Lähetä pyyntö verkkosivuillamme olevalla Ota meihin yhteyttä -lomakkeella http://www.gunnebo.com/find-contact-us/contact-form tai privacy@gunnebo.com  

Turvallisuus

Gunnebo toteuttaa kaikki tekniset ja organisatoriset turvallisuustoimenpiteet suojatakseen Henkilötietoja suunnittelemattomalta tai lainvastaiselta tuhoutumiselta, vahingossa tapahtuvalta katoamiselta ja luvattomalta käsittelyltä, tuholta, väärinkäytöltä, muuttamiselta ja paljastamiselta.

Rekistereiden säilyttäminen

Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeellista kulloisenkin käyttötarkoituksen mukaan. Tämä tarkoittaa, että tietoja ja rekistereitä (mukaan lukien Henkilötiedot) tuhotaan tai poistetaan järjestelmästämme, kun niitä ei enää tarvita. Rekistereiden säilytysaika vaihtelee riippuen niiden sisältämien Henkilötietojen tyypistä.

Sinun oikeutesi

Sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti yksilöillä on oikeuksia koskien organisaatioiden heistä keräämiä Henkilötietoja. Jos haluat:

  • pyydä kopio Henkilötiedoistasi, joita sinusta säilytämme
  • pyydä meitä korjaamaan tai poistamaan Henkilötietojasi tai rajoittamaan niiden käsittelyä.

Lähetä kirjallinen pyyntösi vastaanottajalle Gunnebo AB osoitteeseen privacy@gunnebo.com

[Jos päätät, että et halua saada meiltä kaupallista viestintää sähköpostitse, puhelimitse tai postitse, voit ilmoittaa, ettet haluat tällaista mainontaa klikkaamalla "Peruuta tilaus"-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostiviestin alareunasta tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@gunnebo.com

Kysymykset ja valitukset

Jos olet huolissasi siitä, miten Gunnebo käsittelee Henkilötietojasi tai haluat valittaa asiasta, sinun tulee ensin ilmoittaa asiasta kirjallisesti verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta http://www.gunnebo.com/find-contact-us/contact-form tai lähettää sähköpostia osoitteeseen privacy@gunnebo.com

Jos et olet tyytyväinen asian käsittelyyn, voit viedä asian tietosuojaviranomaisille.

Tähän Käytäntöön tehtävät muutokset

Varaamme oikeuden muuttaa tätä Käytäntöä tai tehdä siihen lisäyksiä milloin tahansa julkaisemalla korjatun Käytännön verkkosivuillamme. On sinun vastuullasi tarkistaa Käytäntö aina, kun lähetät meille tietoa tai kun teet tilauksen.

Evästeet

Eväste on pieni tietotiedosto, jonka verkkosivusto saattaa tallentaa kovalevyllesi vieraillessasi verkkosivuilla. Evästetiedosto voi sisältää tietoa (kuten käyttäjätunnuksen), jota verkkosivu voi käyttää etsiäkseen sivut, joilla olet käynyt sekä mieltymyksesi. Ainoat Henkilötiedot, jotka eväste voi sisältää, ovat itse antamasi tiedot. Eväste ei voi lukea tietoja kovalevyltäsi tai lukea muiden tekemiä evästetiedostoja.

Gunnebo käyttää evästeitä seuratakseen käyttäjäliikennettä ja tarjotakseen parempaa palvelua verkkosivun käyttäjille.

Käyttäjät voivat halutessaan saada selaimeensa ilmoituksen, kun eväste on tallennettu ja mahdollisuuden hyväksyä tai kieltää eväste. Käyttäjät voivat myös estää kaikki evästeet muuttamalla selaimen asetuksia. Gunnebon verkkosivujen toimivuus kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Kun tulet ensimmäisen kerran Gunnebon verkkosivuille, sivulle ilmestyy teksti, jossa kerrotaan verkkosivun evästeiden käytöstä.

Sosiaalisen median ominaisuudet

Gunnebo.com sisältää sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten jakaminen tai seuraaminen. Nämä ominaisuudet voivat kerätä IP-osoitteesi, millä sivuistamme vierailet ja saattavat tallentaa evästeen voidakseen toimia asianmukaisesti.

Sosiaalisen median ominaisuuksia hallinnoi joko kolmas osapuoli tai niitä hallinnoidaan suoraan verkkosivuiltamme. Käytäntö ei koske näitä ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien käyttöön liittyvät kyseisten yritysten tietosuojakäytännöt ja muut käytännöt.

Palaute

Kuulisimme mielellämme, mitä mieltä sinä olet käytännöistämme. Jos sinulla on palautetta tästä käytännöstä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@gunnebo.com

Viimeksi päivitetty [15/02/2018]

Sanasto

RekisterinpitäjäOsapuoli, joka määrittää tietojenkäsittelyn tarkoituksen ja menetelmät.
Tietosuojaviranomainen Valvova viranomainen, joka vastaa yksityisyys- tai tietoturva-asioista Gunnebon ja/tai Gunnebo Group Companyn oikeudenkäyttöalueella.
Euroopan talousalue (ETA) ETA sisältää kaikki Euroopan unionin jäsenvaltiot sekä Islannin, Liechtensteinin ja Norjan. 
Henkilötiedot Tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan yksilöön (eli tietoa Gunnebon työntekijöistä, urakoitsijoista, työnhakijoista, myyjien tai tavarantoimittajien työntekijöistä, urakoitsijoista, asiakkaista, potilaista, jotka käyttävät tuotteitamme ja henkilöistä, jotka käyttävät verkkosivujamme tai palvelukeskuksiamme).  Se sisältää nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita, työhakemuksia, käyttäjätilitietoja ja kirjeenvaihtoa. Henkilötiedot voivat sisältää myös selaustietoja (esim. tietoja, jotka liittyvät tiettyyn evästeeseen) ja IP-osoitteita, kun sellainen tieto voidaan yhdistää yksilöön. 
Käsittely Kaikki Henkilötietoihin liittyvät toimenpiteet: tämä sisältää tietojen keräyksen, tallentamisen ja niihin käsiksi pääsyn, yhdistämisen muuhun tietoon, jakamisen kolmannelle osapuolelle tai sen poistamisen.