Arkkitehtuuri

Tehokkaat ja mukautettavat pikaportit tukevat rakennuksen suunnittelua


Laajan materiaali- ja viimeistelyvalikoiman ansiosta Gunnebon turvatarkastustuotteita voi muokata istumaan hyvin useimpien rakennusten arkkitehtuuriin ja sisustukseen. Lisäksi mitat ovat joustavia, joten asiakkaat voivat valita sopivan ratkaisun käyttäjämäärän ja tilankäytön mukaan.

15 vuoden kokemus suunnittelusta

Gunnebon pikaportit edustavat modernia ja kaunista suunnittelua.

Porttien muokkaamiseen on käytettävissä arkkitehtien ja suunnittelijoiden suosimia materiaaleja: Corian Du Pont, TRESPA ja 3M Di-Noc. Niiden avulla portit on helppo integroida suunnitelmiin.

Tarjoamme suunnittelutyön tueksi myös valikoiman helppoja työkaluja. Ne ovat käytettävissä tuotteiden valitsemiseen turvatarkastusratkaisujen valikoimastamme.

Suorituskyky

Asiakkaan on oltava varma, että käyttöön valittavat turvatarkastustuotteet pystyvät hallitsemaan vierailijoiden kulkua rakennuksiin tehokkaasti ja luotettavasti ja varmistamaan, että rakennuksiin on pääsy vain luvallisilla henkilöillä. 

Ratkaisumme

  • Nopea toiminta varmistaa jopa 40 henkilön kulun minuutissa ja takaa samalla käyttäjien turvallisuuden.
  • Ainutlaatuinen algoritmi luvattoman kulun tunnistamiseen, mukaan lukien kulku toisen henkilön perässä, kulku väärään suuntaan, portin alittaminen ja liian pitkäksi ajaksi alueelle jääminen. Myös eripituiset kulkureitit ja erikorkuiset paneelit parantavat turvallisuutta.
  • Kosketusvapaa kulkuportti. Ergonominen rakenne. Yli 50 erilaista parametriä sekä erilaisia näyttövaihtoehtoja opastamaan käyttäjiä.

Gunnebo on asentanut maailmanlaajuisesti 40 000 pikaporttia.

Kustannukset

Gunnebon pikaportit ovat hinnoiltaan kilpailukykyisiä. Niiden avulla voidaan hallita tehokkaasti vierailijoiden kulkua, ja ne kestävät käytössä pitkään. Portit vähentävät toiminta- ja kunnossapitokustannuksia.​